Cingcin Tungsten Carbide Wear

Pedaran pondok:

* Tungsten Carbide, Nickel / Cobalt Binder

* Sinter-HIP tungku

* Mesin Machining

* Sinter, réngsé standar

* Ukuran tambahan, kasabaran, sasmita sareng jumlah sayogi nalika pamundut.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Tungsten karbida tiasa diteken sareng dibentuk janten bentuk anu dikustomisasi, tiasa digiling kalayan presisi, sareng tiasa dilas sareng dicangkokkeun kana logam anu sanés. Rupa-rupa jinis sareng peunteun karbida tiasa didesain sakumaha diperyogikeun pikeun dianggo dina aplikasi anu dihaja, kalebet industri kimia, minyak & gas sareng laut salaku alat penambangan sareng motong, kapang sareng paeh, pakean bagian, jsb.

Cingcin maké karbida tungsten karbida seueur dianggo pikeun industri kimia, sapertos manik-manik. Mibanda résistansi maké sareng tahan korosi anu saé, kami ogé ngagaduhan kelas khusus pikeun industri lukisan tinta. Urang tiasa ngaropea sakumaha per gambar

01

Aplikasi

Éta cocog pikeun alat-alat anu ngagiling média antara 0,2 sareng 0,6mm, ngagiling sareng ngabubarkeun ukuran antara 100 sareng 500 namo.

Prosés Produksi

043
aabb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali