Tungsten Carbide Choke Kacang pikeun Industri Sawah Minyak

Pedaran pondok:

* Tungsten Carbide, Cobalt Binder

* Sinter-HIP tungku

* Mesin Machining

* Sinter, réngsé standar

* CIP Dipencét

* Ukuran tambahan, kasabaran, sasmita sareng jumlah sayogi nalika pamundut.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Tungsten karbida karat alloy khusus dirancang pikeun nolak korosi, abrasi, pakean, fretting, ngageser maké sareng pangaruh duanana darat sareng lepas pantai sareng permukaan sareng aplikasi alat-alat laut.

Kacang cuk sering dianggo dina klep cekel positip kanggo ngendalikeun aliranna, kacang heureuy sami sareng Cameron type H2 big john choke bean, body Material: 410SS, dijejeran ku Tungsten Carbide (C10 atanapi C25) atanapi keramik, pikeun ngajagi aranjeunna tina korosif sareng anggoan kasar.

Kacang chung tungsten karbida digunakeun pikeun ngendalikeun cairan aliran sareng biasana dipasang dina atanapi caket kana sumur, kacang caket ieu diteken ku mesin CIP pikeun ngajaga kualitas. Éta ngagaduhan résistansi maké anu saé nalika dianggo.

N&D karbida salaku pemasok Choke Valve Bean di dunya, nyaéta ngajantenkeun téknologi konci na sayogi pikeun palanggan akhir na ku harga anu saé, ku cocog kualitas anu saé. Salaku pamimpin industri Choke Valve Bean, urang tiasa ngadamel tingkat munggaran Choke Valve Bean kalayan harga anu wajar. Fokus utama kami nyaéta pikeun nganteurkeun produk anu langkung ageung tina ekspektasi palanggan ku cara épéktip hemat. Upami anjeun peryogi bantosan dina milih Choke Valve Bean anu pas pikeun nyocogkeun sareng sarat anjeun, kami senang ngadugikeun khusus pikeun kabutuhan anjeun.

26102347

Prosés Produksi

043
aabb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali