Sejarah

Picture

Didirikeun taun 2004

1 (1)

2004 taun
Picture

Relokasi pabrik di 2007

2007 taun
Picture

Milu ilubiung dina ACHEMA di Jérman pikeun anu munggaran di 2012

2012

Di 2012, gedong pabrik énggal skala ageung didamel

2012

2012 taun
Picture

Ilubiung dina AS OTC pikeun kahiji kalina dina 2013

2013 (1)

Lulus ISO9001: 2008 dina 2013

2013 (2)

2013 mésér HIP

2013 (3)

2013 taun
Picture

Dibeuli instrumen deteksi otomatis terpadu pikeun saturasi magnét kobalt di 2014

2014

2014 taun
Picture

Gawé babarengan sareng perusahaan Fortune 500 di dunya di 2015

2015 taun
Picture

Dibeuli 10 pusat mesin impor CNC di 2016

CNC

2016 taun
Picture

Ékspansi pepelakan di 2017

2017

2017 taun
Picture

Perusahaan 2018 kéngingkeun API

2018

Lulus ISO9001: 2015 dina 2018

2018 taun
Picture

Mésér HIP kapasitas ageung deui dina 2019

2013 (3)

Mésér KEYENCE tés otomatis di 2019

2019 taun
Picture

2021 kami di jalan

2021 taun