• Guanghan N&D Carbide Co., Ltd.

    Kami ngahususkeun dina produksi komponén réngsé sareng produk semi-réngsé dina tungsten karbida.
  • OEM

    Ti OEM dugi ka ganti ti 2004
  • ISO & API

    Kami nuturkeun Rencana Kontrol Proses Kualitas anu ketat dina sadaya tahapan prosés manufaktur.
    Kualitas mangrupakeun budaya urang!
  • Mesin CNC

    Tungku canggih-dibantuan (sinter-HIP) tungku pikeun mastikeun kakuatan-kakuatan sareng nilai-nilai kateguhan anu konsistén, sareng pagawean CNC lengkep otomatis
  • Leading Manufacturer

    Anjog Produsén

    Spésialisasi dina produksi karbida tungsten semén
  • Excellent service

    Jasa unggulan

    Kaahlian Tungtung-ka-Tungtung kami pikeun kaunggulan kalapa anjeun
  • High-quality products

    Produk kualitas luhur

    Tina pamilihan bahan baku kualitas luhur dugi ka mesin presisi sareng poles bagian-bagian anu rumit
  • OEM

    OEM

    Kami supplier OEM bagian komponén karbida tungsten pikeun pabrik peralatan sareng toko perbaikan.

Portopolio Kami

  • 212

Tentang Kami

Didirikeun taun 2004, Guanghan N&D Carbide Co Ltd mangrupikeun pabrik anu gancang sareng ngarah di Cina damel khusus sareng karbida tungsten semén.

Kami ahli dina ngahasilkeun rupa-rupa bagéan anggo pikeun pangeboran minyak & gas, kontrol aliran sareng industri motong.

Industri