Pin Carbide Tungsten

Pedaran pondok:

* Tungsten Carbide, Nickel / Cobalt Binder

* Sinter-HIP tungku

* Mesin Machining

* Sinter, réngsé standar

* Ukuran tambahan, kasabaran, sasmita sareng jumlah sayogi nalika pamundut.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Tungsten karbida tiasa diteken sareng dibentuk janten bentuk anu dikustomisasi, tiasa digiling kalayan presisi, sareng tiasa dilas sareng dicangkokkeun kana logam anu sanés. Rupa-rupa jinis sareng peunteun karbida tiasa didesain sakumaha diperyogikeun pikeun dianggo dina aplikasi anu dihaja, kalebet industri kimia, minyak & gas sareng laut salaku alat penambangan sareng pemotong, kapang sareng paeh, bagian pakean, jst Tungsten karbida seueur dianggo dina mesin industri, ngagem alat tahan sareng anti korosi.

Kualitas rotor sacara signifikan mangaruhan kinerja sareng durabilitas ngagiling manik. Milih pin anu pas pikeun rotors janten penting pikeun kualitas produk sareng biaya produksi sistem anjeun. Tungsten karbida pin / pasak kasohor ku karasa luhurna sareng kapadetanna tinggi, anjeun tiasa nguntungkeun 10-kali nganggo-tahan sareng kinerja durabilitas tibatan baja normal.

1. Pilihan anu saé pikeun pabrik beulian Nanogrinding

2. Pasak / pasak kontra rotor nyaéta aktivasina épisién pikeun ngagiling manik

3. Ngahemat Ongkos -Akur hirup tina pasak Miller parantos kabuktosan henteu kirang ti 4000hrs

4. Éfisiénsi énergi maksimum- kusabab manik anu langkung alit sareng kapadetan kakuatan pangluhurna

Pin karbida tungsten gaduh résistansi maké anu saé, cocog pikeun nanganan tina produk kentel dugi ka luhur, sareng ningkatkeun pangaruh tina sebaran sareng panggilingan.

01

Prosés Produksi

043
aabb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali