Tungsten Carbide Wear Cingcin pikeun Industri Oli jeung Gas

Pedaran pondok:

* Tungsten Carbide, Nickel / Cobalt Binder

* Sinter-HIP tungku

* Mesin Machining

* Diaméter luar: 10-750mm

* Sinter, standar standar, sareng mirror mirror;

* Ukuran tambahan, kasabaran, sasmita sareng jumlah sayogi nalika pamundut.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Tungsten karbida (TC) seueur dianggo salaku rupa segel atanapi cingir anu nganggo tahan, kakuatan fraktural tinggi, konduktivitas termal tinggi, ékspansi panas alit ko-épisién. Dua variasi anu paling umum tina rupa-rupa segel karbida tungsten / cincin nyaéta kobalt binder sareng nikel pengikat.

Tungsten karbida karat alloy khusus dirancang pikeun nolak korosi, abrasi, pakean, fretting, ngageser maké sareng pangaruh duanana darat sareng lepas pantai sareng permukaan sareng aplikasi alat-alat laut.

Aplikasi

Cingcin maké Tungsten Carbide loba dipaké salaku rupa segel dina segel mékanis pikeun pompa, mixer kompresor sareng agitator anu aya dina kilang minyak, pepelakan petrokimia, pepelakan pupuk, pabrik bir, penambangan, pabrik pulp, sareng industri farmasi. Segel-cingcin bakal dipasang dina awak pompa sareng poros puteran, sareng ngabentuk ngalangkungan raray tungtung puteran sareng statis ring segel cair atanapi gas. 

26102347

TC Ring Bentuk Kanggo Rujukan

01
02

Bahan Kelas Cingcin Tungsten Carbide Wear (Ngan Kanggo Rujukan)

03

Prosés Produksi

043
aabb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali