Suku cadang Tungsten Carbide Wearized

Pedaran pondok:

* Tungsten Carbide, Nickel / Cobalt Binder

* Sinter-HIP tungku

* Sinter, réngsé standar

* Mesin CNC

* Ukuran tambahan, kasabaran, sasmita sareng jumlah sayogi nalika pamundut.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Tungsten karbida (rumus kimia: WC) mangrupikeun sanyawa kimia (khusus, karbida) anu ngandung bagian anu sami tina tungsten sareng atom karbon. Dina bentuk paling dasarna, tungsten karbida mangrupikeun bubuk abu anu alus, tapi tiasa dipencet sareng didamel janten bentuk ngalangkungan prosés anu disebat sinter kanggo dianggo dina mesin industri, alat motong, abrasif, cangkang tindikan baju wesi sareng perhiasan. Tungsten karbida gaduh kobalt sareng jinis binder nikel.

Tungsten karbida sakitar dua kali langkung kaku tibatan waja, kalayan modulus Young sakitar 530-700 GPa (77,000 dugi ka 102,000 ksi), sareng dua kaliitan kapadetan waja — ampir antara jalan kalungguhan sareng emas.

Tungsten karbida ngagaduhan kakuatan anu luhur pisan pikeun bahan anu sesah sareng kaku. Kakuatan compressive langkung luhur tibatan ampir sadaya logam dilebur sareng cor atanapi palsu.

Kelas pikeun rujukan

img01

Prosés Produksi

4
aabb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali