Disaluyukeun Tungsten Carbide Rotary Burrs

Pedaran pondok:

* Tungsten Carbide, Cobalt Binder

* Sinter-HIP tungku

* Mesin Machining

* Sinter, réngsé standar

* Ukuran tambahan, kasabaran, sasmita sareng jumlah sayogi nalika pamundut.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Tungsten karbida mangrupikeun sanyawa kimia anorganik anu ngandung jumlah atom tungsten sareng karbon. Tungsten karbida, ogé katelah "karbida semén", "aloi keras" atanapi "hardmetal", mangrupikeun bahan matérialur anu ngandung bubuk karbida tungsten (rumus kimia: WC) sareng pengikat anu sanés (kobalt, nikel. Jst.).

Éta tiasa dipencét sareng dibentuk kana bentuk anu dikustomisasi, tiasa digiling kalayan presisi, sareng tiasa dilas sareng dicangkokkeun kana logam anu sanés. Rupa-rupa jinis sareng peunteun karbida tiasa didesain sakumaha diperyogikeun pikeun dianggo dina aplikasi anu dihaja, kalebet industri kimia, minyak & gas sareng laut salaku alat penambangan sareng pemotong, kapang sareng paeh, suku cadang, sareng sajabana

Tungsten karbida seueur dianggo dina mesin industri, nganggo alat tahan sareng anti karat.

Tungsten karbida burs mangrupikeun alat motong alit anu dianggo pikeun motong, ngebor, ngagiling, sareng ngarengsekeun permukaan. Éta didamel tina tungsten karbida, anu hésé pisan sareng dianggo kalayan gancang pikeun kéngingkeun sisina motong anu pas. Sering dianggo dina mesin CNC, bor gigi sareng bahan de-burring.

Tungsten karbida burs 3 kali langkung bénten tibatan baja. Kusabab Tungsten Carbide mangrupikeun bahan anu sesah sahingga tiasa ngajaga seukeutna, ngajantenkeun alat motong anu épéktip pisan. Carbide burs diteukteuk sareng nyabut struktur waos tibatan ngagiling sakumaha inten burs, ieu nyéépkeun langkung lemes. Ieu seueur dianggo pikeun alat listrik sareng hawa.  

Burrs karbida seueur dianggo pikeun karya logam, pembuatan alat, rékayasa, rékayasa modél, ukiran kai, pembuatan perhiasan, las, chamferring, casting, deburring, grinding, silinder head porting and sculpting. Sareng dianggo dina pesawat ruang angkasa, otomotif, dental, batu sareng logam, sareng industri tukang besi namina tapi ngan sababaraha.

Aplikasi

Panggilingan

Ngaronjatkeun

Deburring

Motong liang

Pagawéan permukaan

Dianggo dina kelim las

Prosés Produksi

043
aabb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali