Tungsten Carbide Bush pikeun Pompa Tilelep Éléktrik

Pedaran pondok:

* Tungsten Carbide, Nickel / Cobalt Binder

* Sinter-HIP tungku

* Mesin Machining

* Diaméter luar: 10-300mm

* Sinter, standar standar, sareng mirror mirror;

* Ukuran tambahan, kasabaran, sasmita sareng jumlah sayogi nalika pamundut.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Tungsten karbida rungkun kalayan kateguhan tinggi sareng kakuatan beulahan transversal, sareng éta ngagaduhan performa anu langkung unggul dina nolak abrasi sareng korosi, anu ngamungkinkeun janten seueur dianggo dina seueur industri.

Tungsten karbida bushing utami dianggo pikeun nyapukan sareng manjang. Éta ngagaduhan ciri résistansi maké sareng résistansi dampak.

Tungsten karbida rungkun nyoko kana bahan baku sareng bantu sapertos jenuh tungsten karbida jenuh, bubuk kobalt ultra-murni purity murni, campuran karbon tepat, panggilingan bola Dengdekkeun, pengeringan pengadukan vakum, presét mencét, digital degreasing sintering sareng tekanan ngagésér tulisan pribadi anu dipilampah prosés metalurgi bubuk canggih sanés. Leungeun paduan anu atos seueur dianggo dina industri klep khusus, kalayan umur hirup anu panjang sareng kualitas anu dipercaya.

Rungkun karbida tungsten bakal dianggo utamina pikeun muterkeun dukungan, ngajajar, anti dorong sareng ngégél as motor, centrifuge, pelindung sareng pemisah tina pompa listrik anu beuleum dina kaayaan damel anu ngarobih puteran gancang, abrasi pasir sareng gas korosi dina widang minyak, sapertos bantalan slide slide, motor axle sleeve sareng seal axle. Éta sacara umum dianggo dina industri pétrokimia sareng industri sanés anu nyungkeun sipat tinggi tina bantalan atanapi bantalan poros.

26102347

Wangun TC Bush Pikeun Rujukan

01
02

Bahan Kelas Tungsten Carbide Bush (Ngan Pikeun Rujukan)

03

Prosés Produksi

043
aabb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali