Tungsten Carbide Guide Bush

Pedaran pondok:

* Tungsten Carbide, Nickel / Cobalt Binder

* Sinter-HIP tungku

* Mesin Machining

* Diaméter luar: 10-500mm

* Sinter, standar standar, sareng mirror mirror;

* Ukuran tambahan, kasabaran, sasmita sareng jumlah sayogi nalika pamundut.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Tungsten karbida mangrupikeun sanyawa kimia anorganik anu ngandung jumlah atom tungsten sareng karbon. Tungsten karbida, ogé katelah "karbida semén", "aloi keras" atanapi "hardmetal", mangrupikeun bahan matérialur anu ngandung bubuk karbida tungsten (rumus kimia: WC) sareng pengikat anu sanés (kobalt, nikel. Jst.).

Tungsten karbida pituduh rungkun nunjukkeun karasa luhurna sareng kakuatan beulahan transversal, sareng éta ngagaduhan performa anu langkung unggul dina nolak abrasi sareng korosi, anu ngamungkinkeun janten seueur dianggo dina seueur industri.

The tungsten karbida pituduh rungkun leungeun baju bakal dipaké utamina pikeun puteran pangrojong, aligning, anti dorong sareng segel as tina motor, centrifuge, pelindung sareng SEPARATOR tina pompa listrik beuleum dina kaayaan kerja anu ngarugikeun puteran gancang, abrasi pasir sareng korosi gas dina sawah minyak, sapertos bantalan slide slide, motor axle motor sareng segel axle.

Tungsten karbida rungkun nyoko kana bahan baku sareng bantu sapertos jenuh tungsten karbida jenuh, bubuk kobalt ultra-murni purity murni, campuran karbon tepat, panggilingan bola Dengdekkeun, pengeringan pengadukan vakum, presét mencét, digital degreasing sintering sareng tekanan ngagésér tulisan pribadi anu dipilampah prosés metalurgi bubuk canggih sanés. Leungeun paduan anu atos seueur dianggo dina industri klep khusus, kalayan umur hirup anu panjang sareng kualitas anu dipercaya.

Palayanan

Aya pilihan ageung tina ukuran sareng jinis lengan tungsten karbida karungkun, kami ogé tiasa nyarankeun, ngararancang, ngembangkeun, ngahasilkeun produk numutkeun gambar sareng sarat konsumén. 

Wangun TC Bush Pikeun Rujukan

01
02

Bahan Kelas Tungsten Carbide Bush (Hungkul pikeun Référénsi)

03

Prosés Produksi

043
aabb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali