Tungsten Carbide Bearing Bush

Pedaran pondok:

* Tungsten Carbide, Nickel / Cobalt Binder

* Sinter-HIP tungku

* Mesin Machining

* Diaméter luar: 10-500mm

* Sinter, standar standar, sareng mirror mirror;

* Ukuran tambahan, kasabaran, sasmita sareng jumlah sayogi nalika pamundut.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Tungsten karbida mangrupikeun sanyawa kimia anorganik anu ngandung jumlah atom tungsten sareng karbon. Tungsten karbida, ogé katelah "karbida semén", "aloi keras" atanapi "hardmetal", mangrupikeun bahan matérialur anu ngandung bubuk karbida tungsten (rumus kimia: WC) sareng pengikat anu sanés (kobalt, nikel. Jst.).

Tungsten karbida bantosan rungkun nunjukkeun kateguhan anu luhur sareng kakuatan beulahan transversal, sareng éta ngagaduhan kinerja anu langkung unggul dina nolak abrasi sareng korosi, anu ngamungkinkeun janten seueur dianggo dina seueur industri.

Tungkuit karbida bantalan leungeun baju rungkun bakal dianggo utamina pikeun muterkeun pangrojong, ngajajar, anti dorong sareng ngégél as motor, centrifuge, pelindung sareng pemisah tina pompa listrik anu beuleum dina kaayaan damel anu ngarobih puteran gancang, keusik lash keusik sareng korosi gas dina sawah minyak, sapertos bantalan slide slide, motor axle motor sareng segel axle.

Leungeun baju karbida semén ngadopsi bahan baku sareng bantu sapertos jenuh tungsten karbida jenuh, bubuk kobalt ultra-murni purity murni, campuran karbon tepat, panggilingan bola Dengdekkeun, pengeringan aduk vakum, presét mencét, digital degreasing sintering sareng tekanan ngagosok pribadi-pasca prosés prosés metalurgi bubuk canggih sanés. Leungeun paduan anu atos seueur dianggo dina industri pompa khusus, kalayan umur panjang kalayan kualitas anu dipercaya.

Bantalan leungeun baju rungkun berpungsi dina lingkungan anu kasar kusabab rotasi, gesekan, sareng sajabana sareng partikel anu kalibet dina média.

Tungsten karbida bushing leungeun baju sareng anggo sareng résistansi korosi sareng kateguhan narekahan tinggi pikeun nungtut aksial aksial, sareng tiasa nyumponan sarat standar bushing bencana API.

Palayanan

Aya pilihan ageung tina ukuran sareng jinis lengan tungsten karbida karungkun, kami ogé tiasa nyarankeun, ngararancang, ngembangkeun, ngahasilkeun produk numutkeun gambar sareng sarat konsumén. 

Wangun TC Bush Pikeun Rujukan

01
02

Bahan Kelas Tungsten Carbide Bush (Hungkul pikeun Référénsi)

03

Prosés Produksi

043
aabb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali