Lengan Tungsten Carbide Aci pikeun Pompa

Pedaran pondok:

* Tungsten Carbide, Nickel / Cobalt Binder

* Sinter-HIP tungku

* Mesin Machining

* Diaméter luar: 10-500mm

* Sinter, standar standar, sareng mirror mirror;

* Ukuran tambahan, kasabaran, sasmita sareng jumlah sayogi nalika pamundut.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Tungsten karbida mangrupikeun sanyawa kimia anorganik anu ngandung jumlah atom tungsten sareng karbon. Tungsten karbida, ogé katelah "karbida semén", "aloi keras" atanapi "hardmetal", mangrupikeun bahan matérialur anu ngandung bubuk karbida tungsten (rumus kimia: WC) sareng pengikat anu sanés (kobalt, nikel. Jst.).
Tungsten Carbide - Karbida tungsten semén diturunkeun tina perséntase luhur partikel karbida tungsten kabeungkeut ku logam mulur. Pengikat anu biasa dianggo pikeun bérésan nyaéta nikel sareng kobalt. Sipat hasilna gumantung kana matriks tungsten sareng persentase binder (ilaharna 6 dugi 15% beuratna per volume).

Éta tiasa dipencét sareng dibentuk kana bentuk anu dikustomisasi, tiasa digiling kalayan presisi, sareng tiasa dilas sareng dicangkokkeun kana logam anu sanés. Rupa-rupa jinis sareng peunteun karbida tiasa didesain sakumaha diperyogikeun pikeun dianggo dina aplikasi anu dihaja, kalebet industri kimia, minyak & gas sareng laut salaku alat penambangan sareng pemotong, kapang sareng paeh, suku cadang, sareng sajabana

Dumasar kana aplikasi anu béda-béda pikeun pangguna, semak karbida tungsten biasana didamel tina kelas karbida tungsten karbida anu béda. Dua seri peunteun karbida tungsten utama nyaéta séri YG (kobalt) sareng séri YN (Nikel). Sacara umum, seri YG semak tungsten karbida bushes ngagaduhan kakuatan rupture transversip anu langkung luhur, sedengkeun seri YN tungsten karbida rungkun nolak korosi langkung saé tibatan anu tilas.

Tungsten karbida poros leungeun baju nunjukkeun karasa luhurna sareng kakuatan beulahan transversal, sareng éta ngagaduhan kinerja anu langkung unggul dina nolak abrasi sareng korosi, anu ngamungkinkeun janten seueur dianggo dina seueur industri.

Kantong aci karbida tungsten bakal dianggo utamina pikeun puteran pangrojong, ngajajar, anti dorong sareng ngégél as motor, centrifuge, pelindung sareng pemisah tina pompa listrik anu beuleum dina kaayaan damel anu ngarobih puteran gancang, keusik lash keusik sareng korosi gas dina sawah minyak, sapertos baju bantalan slide, leungeun baju as motor sareng baju siku segel.

Palayanan

Aya pilihan ageung tina ukuran sareng jinis lengan tungsten karbida karungkun, kami ogé tiasa nyarankeun, ngararancang, ngembangkeun, ngahasilkeun produk numutkeun gambar sareng sarat konsumén. 

Wangun TC Bush Pikeun Rujukan

01
02

Bahan Kelas Tungsten Carbide Bush (Hungkul pikeun Référénsi)

03

Prosés Produksi

043
aabb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali