Tungsten Carbide Plates

Pedaran pondok:

* Tungsten Carbide, Cobalt Binder

* Sinter-HIP tungku

* Mesin Machining

* Sinter, réngsé standar

* Ukuran tambahan, kasabaran, sasmita sareng jumlah sayogi nalika pamundut.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Pelat karbida tungsten ogé dikenal salaku saham datar. Tungsten karbida, sok disebat karbida, langkung heuras tibatan Korosi-tahan Tungsten kalayan tahan kaabadian anu hadé. Anggo ka mesin alat-alat anu tahan lami, sapertos pabrik tungtung sareng sisipan.

Tungsten karbida tiasa diteken sareng dibentuk janten bentuk anu dikustomisasi, tiasa digiling kalayan presisi, sareng tiasa dilas sareng dicangkokkeun kana logam anu sanés. Rupa-rupa jinis sareng peunteun karbida tiasa didesain sakumaha diperyogikeun pikeun dianggo dina aplikasi anu dihaja, kalebet industri kimia, minyak & gas sareng laut salaku alat penambangan sareng pemotong, kapang sareng paeh, bagian pakean, jst Tungsten karbida seueur dianggo dina mesin industri, ngagem alat tahan sareng anti korosi.

Lempeng Tungsten Carbide dina spésifikasi anu béda-béda numutkeun kabutuhan khusus klien.

Kaayaan permukaan dibagi salaku kosong sareng ngagiling anu disinter, anu minuhan aplikasi produk anu béda. Pelat karbida tungsten anu cocog pisan pikeun mayungan permukaan ngalawan panyandakan anu kasar sareng érosi. Pelatna didamel tina tungsten karbida sareng tiasa disaluyukeun sareng komposisi kimia anu béda kana sarat unggal aplikasi khusus.

Prosés Produksi

043
aabb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali