Tungsten Karbida Cetakan

Pedaran pondok:

* Tungsten Carbide, Cobalt Binder

* Sinter-HIP tungku

* Mesin Machining

* Sinter, réngsé standar

* CIP Dipencét

* Ukuran tambahan, kasabaran, sasmita sareng jumlah sayogi nalika pamundut.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Tungsten karbida tiasa diteken sareng dibentuk janten bentuk anu dikustomisasi, tiasa digiling kalayan presisi, sareng tiasa dilas sareng dicangkokkeun kana logam anu sanés. Rupa-rupa jinis sareng peunteun karbida tiasa didesain sakumaha diperyogikeun pikeun dianggo dina aplikasi anu dihaja, kalebet industri kimia, minyak & gas sareng laut salaku alat penambangan sareng pemotong, kapang sareng paeh, bagian pakean, jst Tungsten karbida seueur dianggo dina mesin industri, ngagem alat tahan sareng anti korosi.

Kusabab tahan bahan ieu pikeun maké sareng korosi, tungsten karbida semén nyayogikeun komponén anu tos lami tiasa ningkatkeun kahirupan kapang keseluruhan.

Pembuat cetakan terang yén seueur alat motong na didamel tina tungsten karbida pikeun ngaleutikan pakean dini, kami yakin yén tungsten karbida anu disemen tiasa nawiskeun kauntungan tambahan pikeun tukang cet nalika dianggo pikeun komponén kapang, khususna pin inti.

Bagian kapang karbida tungsten didamel tina hiji atanapi sababaraha karbida réfraktif (tungsten karbida, titanium karbida sareng bubuk-bubuk sanésna) salaku komponén utama, sareng bubuk logam (kobalt, nikel, sareng sajabana) salaku bahan perekat anu kedah disiapkeun ku metode metallurgy bubuk. Hal ieu utamina dianggo dina pembuatan alat motong gancang-gancang sareng alat motong, bahan anu sesah sareng mulus, sareng produksi mati mati, sareng sanés ku ngukur pangaruh sareng geter bagian tahan-tahan anu luhur.

Ngeunaan pamahaman bagian cetakan karbida tungsten, anjeun tiasa mimitian ku ngartos karakteristik karbida.

1. karasa luhur, résistansi maké tinggi sareng karasa beureum tinggi

2. kakuatan tinggi na modulus élastisitas

3. Katahanan korosi anu saé sareng résistansi oksidasi anu saé

4. Koéfisién alit ékspansi linier

5. Henteu ngolah deui sareng ngarobih ngawangun produk

Prosés Produksi

043
aabb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali