Custom Carbide Bush sareng Lengan

Pedaran pondok:

* Tungsten Carbide, Nickel / Cobalt Binder

* Sinter-HIP tungku

* Mesin Machining

* Diaméter luar: 10-500mm

* Sinter, standar standar, sareng mirror mirror;

* Ukuran tambahan, kasabaran, sasmita sareng jumlah sayogi nalika pamundut.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Tungsten karbida karungkun rungkun nunjukkeun karasa luhurna sareng kakuatan beulahan transversal, sareng éta ngagaduhan kinerja anu langkung saé dina nolak abrasi sareng korosi, anu ngamungkinkeun pikeun seueur dianggo dina seueur industri.

Tungsten karbida bushing utami dianggo pikeun nyapukan sareng manjang. Éta ngagaduhan ciri résistansi maké sareng résistansi dampak. Ieu mangrupikeun bagian pendukung anu dianggo dina bagian mékanis, pikeun ngahontal panyegelan, panyalindungan nganggo sareng fungsi sanésna. Dina widang aplikasi klep, busung karbida tungsten aya dina bonét sareng mangrupikeun bahan tahan korosi pikeun panyegelan. Dina médan aplikasi klep, busung tungsten karbida aya dina bonét sareng mangrupikeun bahan tahan korosi pikeun panyegelan.

The tungsten karbida karungkun rungkun bakal dianggo utamina pikeun puteran dukungan, aligning, anti dorong sareng segel as tina motor, centrifuge, pelindung sareng SEPARATOR tina pompa listrik beuleum dina kaayaan kerja anu ngarugikeun puteran gancang, abrasi pasir sareng korosi gas dina sawah minyak, sapertos baju bantalan slide, leungeun baju poros motor sareng segel baju as

Fungsi utama lengan semak tungsten karbida semén anu mangrupikeun bagian bagéan karbida tungsten, nyaéta éta tiasa dianggo salaku bagian panyalindungan alat. Dina prosés palayanan, tungsten karbida bushing sacara épéktip tiasa ngirangan ageman antara bantalan sareng alatna.

Tungsten Carbide Bushes / sleeves utamina dianggo salaku Jig Bushes, Guide Bushes, Flux Coating, Shot Blasting & seueur tempat sanés salaku bagian résistansi aus dina sagala rupa industri. Kami nyayogikeun Polos ogé Lengkah Bushes kalayan ukuran anu bénten & bentuk anu bénten sesuai sareng kabutuhan anjeun.

Palayanan

Aya pilihan ageung tina ukuran sareng jinis lengan tungsten karbida karungkun, kami ogé tiasa nyarankeun, ngararancang, ngembangkeun, ngahasilkeun produk numutkeun gambar sareng sarat konsumén. 

Wangun TC Bush Pikeun Rujukan

01
02

Bahan Kelas Tungsten Carbide Bush (Hungkul pikeun Référénsi)

03

Prosés Produksi

043
aabb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali