Suku cadang Tungsten Carbide Wearized pikeun Industri Minyak & Gas

Pedaran pondok:

* Tungsten Carbide, Nickel / Cobalt Binder

* Sinter-HIP tungku

* Mesin Machining

* Diaméter luar: 10-750mm

* Sinter, standar standar, sareng mirror mirror;

* CIP Dipencét

* Ukuran tambahan, kasabaran, sasmita sareng jumlah sayogi nalika pamundut.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Tungsten karbida (TC) seueur dianggo kana alat pangeboran sumur vertikal, alat pangeboran dampak osilasi-puter diri, sistem MWD & LWD sareng sajabina. Kusabab tungsten karbida ngagaduhan résistansi aus sareng tahan anti korosi anu saé, janten éta seueur dianggo pikeun seueur industri sareng alat anu béda.

Tungsten karbida karat alloy khusus dirancang pikeun nolak korosi, abrasi, pakean, fretting, ngageser maké sareng pangaruh duanana darat sareng lepas pantai sareng permukaan sareng aplikasi alat-alat laut.

 N&D Carbide ngahasilkeun sadaya jinis bahan karbida tungsten karbida béda-béda numutkeun gambar.

26102347

Prosés Produksi

043
aabb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali