Tungsten Carbide Nozzles

Pedaran pondok:

* Tungsten Carbide, binder kobalt

* Sinter-HIP tungku

* Mesin Machining

* Pakéan érosi

* Jasa ngaropéa


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Nozel karbohidrat tungsten bakal dianggo utamina pikeun PDC bor sareng bit roller kerucut kanggo siram, mendingan sareng lubricating tip bit bor sareng meresihan chip batu di handapeun sumur sareng cairan pangeboran dina kaayaan damel tekanan tinggi, geter, keusik sareng bubur anu mangaruhan salami prospek minyak sareng gas bumi.

Tungsten karbida karbond nozel didamel tina panekan panas kalayan boléd lempeng sareng jinis venturi bore. Kusabab karasa, kapadetan rendah sareng anggo anu alus pisan sareng anti karat, noungsten karbida sandblasting nozzle parantos seueur dianggo dina peralatan sandblasting sareng shot peening, nawiskeun umur panjang kalayan hawa anu optimal sareng panggunaan anu kasar.

Tungsten karbida semprot nozel sawah minyak ngagaduhan sababaraha spésifikasi, diolah sareng didamel nganggo bahan baku kualitas luhur. Éta ngagaduhan ciri résistansi suhu luhur, résistansi korosi, résistansi abrasi, presisi tinggi sareng sajabina.

Tungsten karbida nozel sawah bor bagian minyak aya dina gaya sareng ukuran ieu:

nozel benang jenis kembang plum

nozzles thread héksagonal internal

nozzles thread héksagonal luar

nozel benang alur silang

Tipe Y (tilu alur) nozel benang

nozél bor roda gir sareng pencét nozel narekahan.

Pikeun sarat anu rupa-rupa ti klien kami, kami ngiringan ngadamel, nyayogikeun, ngekspor sareng dagang rupa-rupa Tungsten Carbide Nozzles. Produk ieu rongkah pisan dina kaayaan sareng mastikeun umur fungsi anu langkung lami. Sadaya produk ieu gampang dipasang sareng peryogi pangropéa anu handap. Produk ieu sayogi dina ukuran sareng spésifikasi anu béda.

Tingkat Téknis

Produk gaduh kagunaan sareng tahan résistansi anu saé. Utas tiasa tina karbida padet atanapi téknologi brazing sareng setting.

Kami ngahasilkeun seueur jinis nozel, poto di handap ieu ngan ukur pikeun rujukan anjeun

01
02
aabb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali