Tungsten Carbide Disk pikeun Valve

Pedaran pondok:

* Tungsten Carbide, kobalt / Nikel Binder

* Sinter-HIP tungku

* Mesin Machining

* Pakéan érosi

* Resolusi kontrol anu langkung saé

* Jasa ngaropéa


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Tungsten karbida karat alloy khusus dirancang pikeun nolak korosi, abrasi, pakean, fretting, ngageser maké sareng pangaruh duanana darat sareng lepas pantai sareng permukaan sareng aplikasi alat-alat laut.

Tungsten karbida mangrupikeun sanyawa kimia anorganik anu ngandung jumlah atom tungsten sareng karbon. Tungsten karbida, ogé katelah "karbida semén", "aloi keras" atanapi "hardmetal", mangrupikeun bahan matérialur anu ngandung bubuk karbida tungsten (rumus kimia: WC) sareng pengikat anu sanés (kobalt, nikel. Jst.).

Éta tiasa dipencét sareng dibentuk kana bentuk anu dikustomisasi, tiasa digiling kalayan presisi, sareng tiasa dilas sareng dicangkokkeun kana logam anu sanés. Rupa-rupa jinis sareng peunteun karbida tiasa didesain sakumaha diperyogikeun pikeun dianggo dina aplikasi anu dihaja, kalebet industri kimia, minyak & gas sareng laut salaku alat penambangan sareng pemotong, kapang sareng paeh, suku cadang, sareng sajabana

Tungsten karbida seueur dianggo dina mesin industri, nganggo alat tahan sareng anti karat. Tungsten karbida mangrupikeun bahan anu paling saé pikeun nolak panas sareng patah tulang dina sadaya bahan pameunteu anu sesah. 

Tungsten Carbide plate Valve disc loba dipaké dina minyak sareng gas kusabab résistansi maké tinggi, résistansi korosi tinggi.

Cakram karbida tungsten seueur dianggo pikeun klep. Dua cakram caketna masing-masing ngandung liang presisi twp (orifice). Cakram payun ngambang ngalawan cakram tonggongna nyiptakeun antar muka jalangan sareng mastikeun segel positip. Klep tipe cakram nganggo dua cakram Tungsten Carbide kalayan liang géométri khusus. Cakram luhur diputer dumasarkeun kana cakram handap (sacara manual atanapi ku actuator) anu bénten-bénten ukuran orifice. Cakram diputer 180 darajat antara posisi kabuka sareng katutup. Salaku tambahan, permukaan matting lapped tina cakram anu dirancang pikeun nyayogikeun segel positip.

Prosés Produksi

043
aabb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali