Tungsten Carbide Studs

Pedaran pondok:

* Tungsten Carbide, Nickel / Cobalt Binder

* Sinter-HIP tungku

* Sinter, réngsé standar

* Ukuran tambahan, kasabaran, sasmita sareng jumlah sayogi nalika pamundut.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Tungsten karbida tiasa diteken sareng dibentuk janten bentuk anu dikustomisasi, tiasa digiling kalayan presisi, sareng tiasa dilas sareng dicangkokkeun kana logam anu sanés. Rupa-rupa jinis sareng peunteun karbida tiasa didesain sakumaha diperyogikeun pikeun dianggo dina aplikasi anu dihaja, kalebet industri kimia, minyak & gas sareng laut salaku alat penambangan sareng pemotong, kapang sareng paeh, bagian pakean, jst Tungsten karbida seueur dianggo dina mesin industri, ngagem alat tahan sareng anti korosi.

Tungsten karbida studs seueur dianggo dina industri pertambangan. Tungsten karbida ngagaduhan résistansi maké anu saé. Kami ngarobih bagian numutkeun gambar sareng kelas matéri anu ditangtukeun.

Upami mesin rolling nganggo stud karbida semén, éta ngagaduhan kapadetan tinggi, kakuatan tinggi sareng sipat anu mangaruhan. Hirupna stud karbida Cemented langkung ti 10 kali langkung seueur tibatan permukaan bahan.

Fitur Téknologi Produksi

1. Hemispherical pikeun nangtayungan studs tina ancur ku konsentrasi setrés.

2. Ujung buleud, ngajagi kancing rusak nalika produksi, transportasi, angsuran sareng panggunaan.

3. HIP sintering mastikeun kompak anu saé sareng kateguhan tinggi pikeun produk.

4. Téknologi khusus pikeun ngaleungitkeun setrés permukaan saatos ngagiling permukaan, sareng ningkatkeun teu karasa permukaan dina waktos anu sami.

5. Gajih anu dianggo dina permukaan produk pikeun nyegah oksidasi.

Prosés Produksi

043
aabb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali