Kotak Tungsten Carbide

Pedaran pondok:

* Tungsten Carbide, Nickel / Cobalt Binder

* Sinter-HIP tungku

* Sinter, réngsé standar

* Ukuran tambahan, kasabaran, sasmita sareng jumlah sayogi nalika pamundut.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Tungsten karbida mangrupikeun sanyawa kimia anorganik anu ngandung jumlah atom tungsten sareng karbon. Tungsten karbida, ogé katelah "karbida semén", "aloi keras" atanapi "hardmetal", mangrupikeun bahan matérialur anu ngandung bubuk karbida tungsten (rumus kimia: WC) sareng pengikat anu sanés (kobalt, nikel. Jst.).

Éta tiasa dipencét sareng dibentuk kana bentuk anu dikustomisasi, tiasa digiling kalayan presisi, sareng tiasa dilas sareng dicangkokkeun kana logam anu sanés. Rupa-rupa jinis sareng peunteun karbida tiasa didesain sakumaha diperyogikeun pikeun dianggo dina aplikasi anu dihaja, kalebet industri kimia, minyak & gas sareng laut salaku alat penambangan sareng pemotong, kapang sareng paeh, suku cadang, sareng sajabana

Tungsten karbida seueur dianggo dina mesin industri, nganggo alat tahan sareng anti karat.

Kotak karbida tungsten seueur dianggo dina industri pertambangan. Tungsten karbida ngagaduhan résistansi maké anu saé. Kami ngarobih bagian numutkeun gambar sareng kelas matéri anu ditangtukeun.

Prosés Produksi

043
aabb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali