Bola API 11AX sareng Korsi pikeun Suburface Rod Pump

Pedaran pondok:

* Produsén Certified API

* Tungsten Carbide, Nickel / Cobalt / Titanium Binder

* Sinter-HIP tungku

* Sinter, standar standar, sareng mirror mirror;

* Ukuran tambahan, kasabaran, sasmita sareng jumlah sayogi nalika pamundut.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Klep pompa didamel tina bal sareng korsi sareng aranjeunna mangrupikeun komponén konci nalika damel dina tekanan hidrolik tinggi kusabab jero. Ngan ukur desain anu sampurna sareng pilihan anu leres tina matéri anu tiasa ngajamin umur palayananana.

Bal klep sareng korsi klep seueur dianggo dina lapangan minyak, kinerjaana langsung mangaruhan pangaruh panggunaan sareng umur pompa. Unggal kombinasi bola-na-korsi anu diuji vakum pikeun mastikeun segel anu sampurna dicandak dina sadaya posisi kontak.

Tungsten karbida bola & korsi, didamel tina bahan baku parawan, gaduh teu karasa, tahan-tahan, tahan korosi, sareng tahan nolak Kami tiasa nyayogikeun Bola Carbide dina sababaraha spésifikasi bahan anu dipikahoyong kalebet TC Cobalt, TC Nickel sareng TC Titanium, sareng TC Ball didamel sakumaha standar ISO sareng Asosiasi Pabrikan Bantalan Anti-Gesekan (AFMBA).

Bola klep tungsten karbida sareng korsi bakal dianggo sacara lega pikeun klep anu teu cicing sareng roving dina sababaraha pompa sedot minyak tipe tabung kusabab kateguhanna tinggi, anggo sareng tahan korosi ogé karakter anti komprési sareng shock shock termal anu tinggi pangaruh pompa sareng siklus cek pompa panjang pikeun pengangkatan keusik, gas sareng lilin anu ngandung minyak kandel tina sumur.

Bal kosong sareng bal bérés tiasa duanana disayogikeun. Bal standar sareng non-standar sayogi.

1

Bahan kelas API pikeun bola sareng korsi

212

API Bola sareng Seri Kursi

1

Kami nawiskeun bal klep sareng jasa pre-sale korsi, jasa purna jual anu kalebet pitunjuk penjualan, pasokan inpormasi & dukungan téknis, suplai gambar téknis, perencanaan produksi nyayogikeun, jadwal produksi nyayogikeun, dukungan inspeksi sareng sertipikat nyayogikeun.

Prosés Produksi

043
aabb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali