Ring Tungsten Carbide Seal Ring pikeun Segel Mékanis

Pedaran pondok:

* Tungsten Carbide, Nickel / Cobalt Binder

* Sinter-HIP tungku

* Mesin Machining

* Diaméter luar: 10-800mm

* Sinter, standar standar, sareng mirror mirror;

* Ukuran tambahan, kasabaran, sasmita sareng jumlah sayogi nalika pamundut.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Tungsten karbida (TC) seueur dianggo salaku rupi segel atanapi cingir anu nganggo tahan, kakuatan fraktural tinggi, konduktivitas termal tinggi, ékspansi panas alit ko-épisién. Cincin segel karbida tungsten tiasa dibagi kana dua cincin segel anu diputer sareng ring segel statis. Dua variasi anu paling umum tina rupi / ring segel karbida tungsten mangrupikeun pengikat kobalt sareng pengikat nikel.

Tungsten karbida segel mékanis dianggo langkung dina pompa cairan pikeun ngagentos kelenjar sareng lambe segel. tungsten karbida segel mékanis pompa sareng segel mékanis ngalakukeun langkung épisién sareng umumna ngalakukeun langkung andal pikeun waktos anu langkung lami.

Numutkeun kana bentukna, segel-segel éta ogé disebat cincin segel mékanis tungsten karbida. Kusabab kaunggulan bahan karbida tungsten, cincin segel mékanis tungsten karbida nunjukkeun karasa luhurna, sareng anu paling penting nyaéta aranjeunna nolak korosi sareng abrasi ogé. ku alatan éta, cingcin segel mékanis karbida tungsten gaduh langkung seueur tibatan segel bahan sanés.

Tungsten karbida segel mékanis disayogikeun pikeun nyegah cairan pompa tina bocor kaluar sapanjang poros drive. Jalur kebocoran anu dikontrol nyaéta antara dua permukaan datar anu pakait sareng poros puteran sareng perumahan masing-masing. Celah jalur kabocoran beda-beda sabab rupa-rupa katerap kana beban luar anu beda-beda anu condong mindahkeun rupa anu saling patali.

Produk peryogi susunan desain perumahan aci anu béda dibandingkeun sareng jinis segel mékanis anu sanés kumargi segel mékanis mangrupikeun susunan anu langkung rumit sareng segel mékanis henteu nyayogikeun dukungan kana aci.

Tungsten karbida segel mékanis mékanis aya dina dua jinis primér:

Kobalt kabeungkeut (Aplikasi amonia kedah dihindari)

Nikel kabeungkeut (Tiasa dianggo dina Amonia)

Ilaharna 6% bahan pengikat dianggo dina cingcin segel mékanis tungsten karbida, sanaos aya sababaraha rupa. Cingcin segel mékanis karbida tungsten karbida anu ngiket langkung nyebar di pasar pompa limbah kusabab ningkatna korosi na dibandingkeun sareng bahan kobalt anu kabeungkeut.

Aplikasi

Cingcin segel Tungsten Carbide loba dipaké salaku rupa segel dina segel mékanis pikeun pompa, kompresor mixer sareng agitator anu aya dina kilang minyak, pepelakan petrokimia, pepelakan pupuk, pabrik bir, penambangan, pabrik pulp, sareng industri farmasi. Segel-cingcin bakal dipasang dina awak pompa sareng poros puteran, sareng ngabentuk ngalangkungan raray tungtung puteran sareng statis ring segel cair atanapi gas. 

Palayanan

Aya pilihan ageung tina ukuran sareng jinis cincin tungsten karbida segel datar, urang ogé tiasa nyarankeun, ngararancang, ngembangkeun, ngahasilkeun produk numutkeun gambar sareng sarat konsumén. 

TC Ring Bentuk pikeun rujukan

01
02

Bahan Kelas Cingcin Segel Karbida Tungsten (Ngan Pikeun Rujukan)

03

Prosés Produksi

043
aabb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali