Tungsten Carbide Accelerator

Pedaran pondok:

* Tungsten Carbide, Nickel / Cobalt Binder

* Sinter-HIP tungku

* Mesin Machining

* Sinter, réngsé standar

* Ukuran tambahan, kasabaran, sasmita sareng jumlah sayogi nalika pamundut.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Tungsten karbida akselerator seueur dianggo pikeun alat-alat kimia. Fungsi utami nyaéta: Anu fineness of grinding bakal langkung saé dina prosés grinding.

Tungsten karbida tiasa diteken sareng dibentuk janten bentuk anu dikustomisasi, tiasa digiling kalayan presisi, sareng tiasa dilas sareng dicangkokkeun kana logam anu sanés. Rupa-rupa jinis sareng peunteun karbida tiasa didesain sakumaha diperyogikeun pikeun dianggo dina aplikasi anu dihaja, kalebet industri kimia, minyak & gas sareng laut salaku alat penambangan sareng pemotong, kapang sareng paeh, bagian pakean, jst Tungsten karbida seueur dianggo dina mesin industri, ngagem alat tahan sareng anti korosi.

Prosés Produksi

043
aabb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali