Tungsten Carbide Disebar Disk

Pedaran pondok:

* Tungsten Carbide, Nickel / Cobalt Binder

* Sinter-HIP tungku

* Mesin Machining

* Sinter, réngsé standar

* Ukuran tambahan, kasabaran, sasmita sareng jumlah sayogi nalika pamundut.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Tungsten karbida karosong disk anu seueur dianggo pikeun alat-alat kimia. Gagasan pikeun prosés petikan kalayan épisién sareng kamampuan konstan distribusi ukuran partikel anu sempit dina kisaran micrometre. Urang tiasa ngaropea sakumaha per gambar.

Prosés Produksi

043
aabb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali