Lengan Tungsten Carbide Axle

Pedaran pondok:

* Tungsten Carbide, Nickel / Cobalt Binder

* Sinter-HIP tungku

* Mesin Machining

* Diaméter luar: 10-500mm

* Sinter, standar standar, sareng mirror mirror;

* Ukuran tambahan, kasabaran, sasmita sareng jumlah sayogi nalika pamundut.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Tungsten karbida karangan leungeun baju nunjukkeun karasa luhurna sareng kakuatan pecah transversal, sareng éta ngagaduhan kinerja anu langkung unggul dina nolak abrasi sareng korosi, anu ngamungkinkeun pikeun seueur dianggo dina seueur industri.

Tungsten karbida karpét leungeun baju dikenal pikeun katahanan sareng kualitasna. Éta tiasa nahan tekanan tinggi sareng tahan ka korosi, janten dianggo dina pompa cai, pompa minyak sareng sababaraha pompa sanés. Tungsten Carbide poros Sleeves sering dianggo dina pompa cai, pompa minyak sareng pompa sanésna, khususna dianggo pikeun tekanan atanapi pompa résistansi korosi, kontrol aliran. Ayeuna, leungeun baju poros karbida tungsten parantos maénkeun peran penting dina bidang bagian damel anu lami matéri.

Kantong poros karbida tungsten bakal dianggo utamina pikeun puteran dukungan, ngajajar, anti dorong sareng ngégél as motor, centrifuge, protéktor sareng pemisah tina pompa listrik anu beuleum dina kaayaan damel anu ngarugikeun puteran gancang, abrasi pasir keusik sareng korosi gas dina sawah minyak, sapertos baju bantalan slide, leungeun baju as motor sareng baju siku segel.

Tungsten karbida leungeun baju poros tiasa posisi atanapi mayungan aci dina aci puteran pikeun nyegah paké aci. Samentawis éta, karasa tina poros ngagilingna kirang. Aci tanpa quenching na tempering perlakuan bisa dipaké, sahingga ngurangan kasusah ngolah bagian patali. Leungeun baju as kami gaduh kaunggulan résistansi maké kuat, koefisien gesekan leutik, kateguhan anu saé sareng umur jasa anu panjang.

Palayanan

Aya pilihan ageung tina ukuran sareng jinis lengan tungsten karbida karungkun, kami ogé tiasa nyarankeun, ngararancang, ngembangkeun, ngahasilkeun produk numutkeun gambar sareng sarat konsumén. 

Wangun TC Bush Pikeun Rujukan

01
02

Bahan Kelas Tungsten Carbide Bush (Hungkul pikeun Référénsi)

03

Prosés Produksi

043
aabb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali