Lempeng Tungsten Carbide Inlet

Pedaran pondok:

* Tungsten Carbide, Nickel / Cobalt Binder

* Sinter-HIP tungku

* Mesin Machining

* Sinter, standar standar, sareng mirror mirror;

* Ukuran tambahan, kasabaran, sasmita sareng jumlah sayogi nalika pamundut.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Tungsten karbida karat alloy khusus dirancang pikeun nolak korosi, abrasi, pakean, fretting, ngageser maké sareng pangaruh duanana darat sareng lepas pantai sareng permukaan sareng aplikasi alat-alat laut.

Tungsten karbida mangrupikeun sanyawa kimia anorganik anu ngandung jumlah atom tungsten sareng karbon. Tungsten karbida, ogé katelah "karbida semén", "aloi keras" atanapi "hardmetal", mangrupikeun bahan matérialur anu ngandung bubuk karbida tungsten (rumus kimia: WC) sareng pengikat anu sanés (kobalt, nikel. Jsb.). tiasa dipencet sareng dibentuk janten bentuk anu dikustomisasi, tiasa digiling kalayan presisi, sareng tiasa dilas sareng dicangkokkeun kana logam anu sanés. Rupa-rupa jinis sareng peunteun karbida tiasa didesain sakumaha diperyogikeun pikeun dianggo dina aplikasi anu dihaja, kalebet industri kimia, minyak & gas sareng laut salaku alat penambangan sareng pemotong, kapang sareng paeh, suku cadang, sareng sajabana

Tungsten karbida inlet plate seueur dianggo pikeun gerak pulser sistem WMD & LWD.

Tungsten karbida pikeun pangeboran MWD / LWD kalebet dua jinis: Duanana awak utama sareng bagian anu diulirkeun didamel tina tungsten karbida, anu disebatna sirah klep utama alloy heuras; Awak utama nyaéta tungsten karbida sareng bagian threader didamel tina stainless waja (sapertos stainless steel 304, jst) anu disebat sirah klep utama dilas.

26102347

Prosés Produksi

043
aabb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali