Kandang Aliran Tunggul Karbida

Pedaran pondok:

* Tungsten Carbide, kobalt / Nikel Binder

* Sinter-HIP tungku

* Mesin Machining

* Pakéan érosi

* Jasa ngaropéa


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Tungsten karbida mangrupikeun sanyawa kimia anorganik anu ngandung jumlah atom tungsten sareng karbon. Tungsten karbida, ogé katelah "karbida semén", "aloi keras" atanapi "hardmetal", mangrupikeun bahan matérialur anu ngandung bubuk karbida tungsten (rumus kimia: WC) sareng pengikat anu sanés (kobalt, nikel. Jst.).

Éta tiasa dipencét sareng dibentuk kana bentuk anu dikustomisasi, tiasa digiling kalayan presisi, sareng tiasa dilas sareng dicangkokkeun kana logam anu sanés. Rupa-rupa jinis sareng peunteun karbida tiasa didesain sakumaha diperyogikeun pikeun dianggo dina aplikasi anu dihaja, kalebet industri kimia, minyak & gas sareng laut salaku alat penambangan sareng pemotong, kapang sareng paeh, suku cadang, sareng sajabana

Tungsten karbida seueur dianggo dina mesin industri, nganggo alat tahan sareng anti karat. Tungsten karbida mangrupikeun bahan anu paling saé pikeun nolak panas sareng patah tulang dina sadaya bahan pameunteu anu sesah.

Kurung aliran tungsten karbida dina rupa-rupa konfigurasi sareng spésifikasi pikeun dipaké dina kaayaan korosif sareng érosi. Kami didamel sacara akurat dirancang kalayan liang diameter pikeun gampang mindahkeun gas sareng cairan minyak bumi. Kandang aliran anu disayogikeun ku kami sacara akurat dirancang sareng liang diameter pikeun gampang mindahkeun gas sareng cairan minyak bumi. Struktur anu kuat sareng fungsi anu épéktip mangrupikeun alesan utama pikeun paménta luhur kandang aliran anu urang kirimkeun di pasar. Kandang aliran karbida tungsten pikeun klep cekik pikeun ngendalikeun aliran kana koefisien aliran anu tangtu dina keusik industri minyak bumi anu ngandung well.

Prosés Produksi

043
aabb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali