Tungsten Carbide Wear Inserts sareng bahan nyanghareup Harding

Pedaran pondok:

* Tungsten Carbide, binder kobalt

* Sinter-HIP tungku

* Pencét otomatis

* Résistansi maké langkung luhur


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Tungsten karbida karat alloy khusus dirancang pikeun nolak korosi, abrasi, pakean, fretting, ngageser maké sareng pangaruh duanana darat sareng lepas pantai sareng permukaan sareng aplikasi alat-alat laut.

Tungsten karbida mangrupikeun sanyawa kimia anorganik anu ngandung jumlah atom tungsten sareng karbon. Tungsten karbida, ogé katelah "karbida semén", "aloi keras" atanapi "hardmetal", mangrupikeun bahan matérialur anu ngandung bubuk karbida tungsten (rumus kimia: WC) sareng pengikat anu sanés (kobalt, nikel. Jsb.). tiasa dipencet sareng dibentuk janten bentuk anu dikustomisasi, tiasa digiling kalayan presisi, sareng tiasa dilas sareng dicangkokkeun kana logam anu sanés. Rupa-rupa jinis sareng peunteun karbida tiasa didesain sakumaha diperyogikeun pikeun dianggo dina aplikasi anu dihaja, kalebet industri kimia, minyak & gas sareng laut salaku alat penambangan sareng pemotong, kapang sareng paeh, suku cadang, sareng sajabana

Tungsten karbida seueur dianggo dina mesin industri, nganggo alat tahan sareng anti karat. Tungsten karbida mangrupikeun bahan anu paling saé pikeun nolak panas sareng patah tulang dina sadaya bahan pameunteu anu sesah.

Sisipan ngagem tungsten karbida dianggo pikeun motong casing waja sareng colokan sareng miceun sampah-liang handap. Rupa-rupa sisipan kuadrat, buleud, satengah buleud, lonjong tiasa dihasilkeun. Bahan anu nyanghareup hésé dipaké pikeun las built-up di permukaan. Nyelapkeun Tungsten Carbide Stabilizer Pikeun Nyalindungan Pakéan Bor Bor. Selapkeun dilebetkeun dina cara anu sami salaku sisipan standar anu henteu diperyogikeun prosedur khusus. Kotak karbida disingsatkeun ku karbida semén kasar-grained, kalayan sipat karasa luhur sareng kakuatan transverse-ruptur anu hadé, ogé résistansi korosi, tahan asam sareng alkali, umur panjang. N&D karbida ngahasilkeun kualitas luhur sisipan karbida semén pikeun bantalan penstabil.

Prosés Produksi

043
aabb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali