Tungsten Batang Karbida

Pedaran pondok:

* Tungsten Carbide, Cobalt Binder

* Sinter-HIP tungku

* Mesin Machining

* Sinter, réngsé standar

* Kasabaran H6

* Ukuran tambahan, kasabaran, sasmita sareng jumlah sayogi nalika pamundut.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Tungsten karbida tiasa diteken sareng dibentuk janten bentuk anu dikustomisasi, tiasa digiling kalayan presisi, sareng tiasa dilas sareng dicangkokkeun kana logam anu sanés. Rupa-rupa jinis sareng peunteun karbida tiasa didesain sakumaha diperyogikeun pikeun dianggo dina aplikasi anu dihaja, kalebet industri kimia, minyak & gas sareng laut salaku alat penambangan sareng pemotong, kapang sareng paeh, bagian pakean, jst Tungsten karbida seueur dianggo dina mesin industri, ngagem alat tahan sareng anti korosi.

Rod karbida semén padet seueur dianggo pikeun alat karbida padet kualitas luhur sapertos pemotong panggilingan, pabrik tungtung, latihan atanapi reamers. Éta ogé tiasa dianggo pikeun motong, nyétak sareng ngukur alat. Hal ieu digunakeun dina industri kertas, bungkus, percetakan, sareng logam non-ferrous.

Rod Tungsten Carbide Rods (ogé dingaranan Cemented Carbide Rods), éta dipaké dina ngadamel alat motong karbida kualitas luhur pikeun pemesian paduan tahan panas, sapertos pabrik tungtung, bor, reamer. Kalayan karakter karasa luhur, kakuatan tinggi, stabil kimia, koefisien ékspansi rendah, listrik sareng panas ngayakeun, batang karbida tungsten sinter sacara lega dilarapkeun di daérah pabrik industri.

Rod karbida semén padet seueur dianggo pikeun alat karbida padet kualitas luhur sapertos pemotong panggilingan, pabrik tungtung, latihan atanapi reamers. Éta ogé tiasa dianggo pikeun motong, nyétak sareng ngukur alat. Hal ieu digunakeun dina industri kertas, bungkus, percetakan, sareng logam non-ferrous. Batang karbida tiasa dianggo henteu ngan ukur ukur pikeun motong sareng ngebor alat tapi ogé pikeun jarum input, sababaraha rol ngagem bagian sareng bahan struktural. Salaku tambahan, éta tiasa dianggo dina sababaraha bidang, sapertos mesin, kimia, minyak bumi, metalurgi, éléktronika sareng industri pertahanan.

Spésialisasi dina batang bunderan karbida tungsten, kalayan garis produk anu luar biasa tina rod karsida sareng padet karbida, kami ngadamel sareng saham batang karbida sareng bumi pikeun anjeun. Kosong h6 digosok chamfered alat motong kami anu paling populér.

Prosés Produksi

043
aabb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali