Tungsten Carbide Wear Bush sareng Lengan

Pedaran pondok:

* Tungsten Carbide, Nickel / Cobalt Binder

* Sinter-HIP tungku

* Mesin Machining

* Diaméter luar: 10-300mm

* Sinter, standar standar, sareng mirror mirror;

* Ukuran tambahan, kasabaran, sasmita sareng jumlah sayogi nalika pamundut.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Tungsten karbida karat alloy khusus dirancang pikeun nolak korosi, abrasi, pakean, fretting, ngageser maké sareng pangaruh duanana darat sareng lepas pantai sareng permukaan sareng aplikasi alat-alat laut.

Tungsten karbida mangrupikeun sanyawa kimia anorganik anu ngandung jumlah atom tungsten sareng karbon. Tungsten karbida, ogé katelah "karbida semén", "aloi keras" atanapi "hardmetal", mangrupikeun bahan matérialur anu ngandung bubuk karbida tungsten (rumus kimia: WC) sareng pengikat anu sanés (kobalt, nikel. Jsb.). tiasa dipencet sareng dibentuk janten bentuk anu dikustomisasi, tiasa digiling kalayan presisi, sareng tiasa dilas sareng dicangkokkeun kana logam anu sanés. Rupa-rupa jinis sareng peunteun karbida tiasa didesain sakumaha diperyogikeun pikeun dianggo dina aplikasi anu dihaja, kalebet industri kimia, minyak & gas sareng laut salaku alat penambangan sareng pemotong, kapang sareng paeh, suku cadang, sareng sajabana

Tungsten karbida seueur dianggo dina mesin industri, nganggo alat tahan sareng anti karat. Tungsten karbida mangrupikeun bahan anu paling saé pikeun nolak panas sareng patah tulang dina sadaya bahan pameunteu anu sesah.  

Tungsten karbida rungkun kalayan kateguhan tinggi sareng kakuatan beulahan transversal, sareng éta ngagaduhan performa anu langkung unggul dina nolak abrasi sareng korosi, anu ngamungkinkeun janten seueur dianggo dina seueur industri.

The tungsten karbida karungkun rungkun bakal dianggo utamina pikeun puteran dukungan, aligning, anti dorong sareng segel as tina motor, centrifuge, pelindung sareng SEPARATOR tina pompa listrik beuleum dina kaayaan kerja anu ngarugikeun puteran gancang, abrasi pasir sareng korosi gas dina sawah minyak, sapertos baju bantalan slide, leungeun baju poros motor sareng segel baju as

26102347

Prosés Produksi

043
aabb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali