Tentang Kami

logo (2)

Profil Perusahaan

ND karbida ngadamel sadayana prosedur kualitas sakumaha standar ISO sareng API

Didirikeun taun 2004, Guanghan N&D Carbide Co Ltd mangrupikeun pabrik anu gancang sareng ngarah di Cina damel khusus sareng karbida tungsten semén. Kami ahli dina ngahasilkeun rupa-rupa bagéan anggo pikeun pangeboran minyak & gas, kontrol aliran sareng industri motong.

Alat-alat modéren, tanaga anu ngamotivasi tinggi, sareng efisiensi manufaktur anu unik ngahasilkeun béaya rendah sareng waktos nuju pondok anu ngamungkinkeun ND pikeun nyayogikeun palanggan na nganggo jasa sareng nilai anu luar biasa.

Tina pamilihan bahan baku premium dugi ka bérésna sareng ngabéréskeun bagian-bagian anu rumit, ND ngalaksanakeun sadaya léngkah prosés di pabrik nyalira. ND Carbide ogé nawiskeun rangkéan peunteun karbida dina dua kobalt sareng pengikat nikel. Ieu kalebet nilai mikro-sisikian kanggo aplikasi anu meryogikeun kombinasi luar biasa tina résistansi pakean sareng kakuatan tarik, karasa pikeun digunakeun dina lingkungan anu sangat korosif, sareng sasmita pengikat kobalt anu luhur pikeun aplikasi perkakas produksi anu nungtut kasanggupan sareng kakuatan pangaruh.

ND Carbide ngahasilkeun sadaya karbida anu ditutupan ku standar industri ogé peunteun khusus pikeun minuhan sarat konsumén anu khusus. Bahan karbida semén sayogi sayogi sapertos kosong satengah bérés atanapi salaku bagian mesin-presisi.

Kamajuan bahan pakean anu dimesin pikeun alat-alat ayeuna meryogikeun solusi anu inovatif, ND karbida nawiskeun produk pikeun nyumponan éta tantangan.

01

Fokus sareng sustainable

Tanggung jawab pikeun umat manusa, masarakat sareng lingkungan

Kiwari, "tanggung jawab sosial perusahaan" parantos janten topik paling panas di dunya. Ti saprak didirikeun perusahaan di 2004, tanggung jawab ka manusa sareng lingkungan parantos ngagaduhan peran anu paling penting pikeun ND Alloy, anu kantos janten perhatian anu pangpentingna pikeun pangadeg perusahaan.

02

Sadayana penting

Tanggung jawab urang
ka padamel

Mastikeun damel / diajar hirup / kulawarga sareng padamelan / kasihatan dugi ka pangsiun. Di ND, kami merhatoskeun khusus ka jalma. Karyawan ngajantenkeun kami perusahaan anu kuat, sareng kami ngahargaan, ngahargaan sareng silih sabar. Ngan dina dasar ieu urang tiasa ngahontal fokus pelanggan anu unik sareng kamekaran perusahaan.

03

Fokus sareng sustainable

Bantuan gempa amal / sumbangan bahan pelindung / kagiatan amal

ND salawasna tanggung jawab umum pikeun perhatian masarakat. Kami ilubiung dina ngaleungitkeun kamiskinan sosial. Pikeun pamekaran masarakat sareng pamekaran perusahaan éta nyalira, urang kedah langkung merhatoskeun pikeun ngirangan kamiskinan sareng langkung ngajantenkeun tanggel waler tina kamiskinan.

logo (2)

Sertipikat

API 11AX

ISO 9001: 2015