Tungsten Carbide Flat Seal Ring pikeun anjing laut Mékanis

Pedaran pondok:

* Tungsten Carbide, Nickel / Cobalt Binder

* Sinter-HIP tungku

* Mesin Machining

* Diaméter luar: 10-800mm

* Sinter, standar standar, sareng mirror mirror;

* Ukuran tambahan, kasabaran, sasmita sareng jumlah sayogi nalika pamundut.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Tungsten karbida mangrupikeun sanyawa kimia anorganik anu ngandung jumlah atom tungsten sareng karbon. Tungsten karbida, ogé katelah "karbida semén", "aloi keras" atanapi "hardmetal", mangrupikeun bahan matérialur anu ngandung bubuk karbida tungsten (rumus kimia: WC) sareng pengikat anu sanés (kobalt, nikel. Jst.).

Éta tiasa dipencét sareng dibentuk kana bentuk anu dikustomisasi, tiasa digiling kalayan presisi, sareng tiasa dilas sareng dicangkokkeun kana logam anu sanés. Rupa-rupa jinis sareng peunteun karbida tiasa didesain sakumaha diperyogikeun pikeun dianggo dina aplikasi anu dihaja, kalebet industri kimia, minyak & gas sareng laut salaku alat penambangan sareng pemotong, kapang sareng paeh, suku cadang, sareng sajabana

Tungsten karbida seueur dianggo dina mesin industri, nganggo alat tahan sareng anti karat. Tungsten karbida mangrupikeun bahan anu paling saé pikeun nolak panas sareng patah tulang dina sadaya bahan pameunteu anu sesah.

Tungsten karbida (TC) seueur dianggo salaku rupi segel atanapi cingir anu nganggo tahan, kakuatan fraktural tinggi, konduktivitas termal tinggi, ékspansi panas alit ko-épisién. Cincin segel karbida tungsten tiasa dibagi kana dua cincin segel anu diputer sareng ring segel statik.

Dua variasi anu paling umum tina rupi / ring segel karbida tungsten nyaéta binder kobalt sareng binder nikel.

Segel karbida tungsten disayogikeun pikeun nyegah cairan pompa tina bocor kaluar sapanjang poros drive. Jalur kebocoran anu dikontrol nyaéta antara dua permukaan datar anu pakait sareng poros puteran sareng perumahan masing-masing. Celah jalur kabocoran beda-beda sabab rupa-rupa katerap kana beban luar anu beda-beda anu condong mindahkeun rupa anu saling patali.

Aplikasi

Tungsten Carbide Flat Seal Ring seueur dianggo salaku rupa segel dina segel mékanis pikeun pompa, mixer kompresor sareng agitator anu aya dina kilang minyak, pepelakan petrokimia, pepelakan pupuk, pabrik bir, penambangan, pabrik pulp, sareng industri farmasi. Segel-cingcin bakal dipasang dina awak pompa sareng poros puteran, sareng ngabentuk ngalangkungan raray tungtung puteran sareng statis ring segel cair atanapi gas. 

Palayanan

Aya pilihan ageung tina ukuran sareng jinis cincin tungsten karbida segel datar, urang ogé tiasa nyarankeun, ngararancang, ngembangkeun, ngahasilkeun produk numutkeun gambar sareng sarat konsumén. 

TC Ring Bentuk pikeun rujukan

1
2

Bahan Kelas Tungsten Carbide Ring Seal Datar (Ngan Pikeun Rujukan)

3

Prosés Produksi

043
aabb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali