Tungsten Carbide Seal Ring sareng Léngkah pikeun Segel Mékanis

Pedaran pondok:

* Tungsten Carbide, Nickel / Cobalt Binder

* Sinter-HIP tungku

* Mesin Machining

* Diaméter luar: 10-800mm

* Sinter, standar standar, sareng mirror mirror;

* Ukuran tambahan, kasabaran, sasmita sareng jumlah sayogi nalika pamundut.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Tungsten karbida mangrupikeun sanyawa kimia anorganik anu ngandung jumlah atom tungsten sareng karbon. Tungsten karbida, ogé katelah "karbida semén", "aloi keras" atanapi "hardmetal", mangrupikeun bahan matérialur anu ngandung bubuk karbida tungsten (rumus kimia: WC) sareng pengikat anu sanés (kobalt, nikel. Jsb.). tiasa dipencet sareng dibentuk janten bentuk anu dikustomisasi, tiasa digiling kalayan presisi, sareng tiasa dilas sareng dicangkokkeun kana logam anu sanés. Rupa-rupa jinis sareng peunteun karbida tiasa didesain sakumaha diperyogikeun pikeun dianggo dina aplikasi anu dihaja, kalebet industri kimia, minyak & gas sareng laut salaku alat penambangan sareng motong, kapang sareng paeh, pakean bagian, jsb.

Tungsten karbida seueur dianggo dina mesin industri, nganggo alat tahan sareng anti karat. Tungsten karbida mangrupikeun bahan anu paling saé pikeun nolak panas sareng patah tulang dina sadaya bahan pameunteu anu sesah.

Tungsten karbida (TC) seueur dianggo salaku rupi segel atanapi cingir anu nganggo tahan, kakuatan fraktural tinggi, konduktivitas termal tinggi, ékspansi panas alit ko-épisién. Cincin segel karbida tungsten tiasa dibagi kana dua cincin segel anu diputer sareng ring segel statis. Dua variasi anu paling umum tina rupi / ring segel karbida tungsten mangrupikeun pengikat kobalt sareng pengikat nikel.

Aplikasi

Cingcin segel Tungsten Carbide loba dipaké salaku rupa segel dina segel mékanis pikeun pompa, kompresor mixer sareng agitator anu aya dina kilang minyak, pepelakan petrokimia, pepelakan pupuk, pabrik bir, penambangan, pabrik pulp, sareng industri farmasi. Segel-cingcin bakal dipasang dina awak pompa sareng poros puteran, sareng ngabentuk ngalangkungan raray tungtung puteran sareng statis ring segel cair atanapi gas. 

Palayanan

Aya pilihan ageung tina ukuran sareng jinis cincin tungsten karbida segel datar, urang ogé tiasa nyarankeun, ngararancang, ngembangkeun, ngahasilkeun produk numutkeun gambar sareng sarat konsumén. 

TC Ring Bentuk pikeun rujukan

01
02

Bahan Kelas Cingcin Segel Karbida Tungsten (Ngan Pikeun Rujukan)

3

Prosés Produksi

043
aabb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali